Kaspersky Internet Security 20

Midlertidig brug af Kaspersky Total Security

29. august 2019

ID 85251

Du kan skifte midlertidigt til prøveversionen af Kaspersky Total Security for at evaluere funktionerne. Derefter kan du vælge at købe en licens til yderligere brug af programmet.

Sådan skifter du midlertidigt til prøveversionen af Kaspersky Total Security:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. I vinduet Værktøjer skal du klikke på linket Skift til Kaspersky Total Security for at starte migreringsguiden.
  4. Klik på Prøveversion i det migreringsguidevindue, der åbnes.
  5. Følg vejledningen i overførselsguiden.

Ved brug i visse områder eller under abonnement tillader Kaspersky Anti-Virus ikke skift til prøveversionen af Kaspersky Total Security. I sådanne tilfælde vises elementet Skift til Kaspersky Total Security ikke.

Ved skift til Kaspersky Total Security inden for EU tilbyder programmet dig at læse og acceptere slutbrugerlicensaftalen, Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål endnu en gang.

Start af opgraderingen

På dette trin viser guiden en meddelelse, der oplyser dig om, at alle forudsætninger for migrering til prøveversionen af Kaspersky Total Security er opfyldt.

Klik på knappen Fortsæt for at fortsætte med guiden.

Fjernelse af inkompatible programmer

I dette trin kontrollerer guiden, om der er installeret programmer på computeren, der er inkompatible med Kaspersky Total Security. Hvis der ikke findes nogen af disse programmer, fortsætter guiden automatisk til næste trin. Hvis der findes nogen af disse programmer, anfører guiden dem i vinduet og tilbyder at afinstallere dem.

Efter de inkompatible programmer er afinstalleret, kan det være nødvendigt at genstarte operativsystemet. Efter en genstart startes guiden automatisk, og migreringen til prøveversionen af Kaspersky Total Security fortsætter.

Skift til prøveversionen af Kaspersky Total Security

På dette trin tilslutter guiden Kaspersky Total Security-komponenter, hvilket kan tage et stykke tid. Så snart processen fuldføres, fortsætter guiden automatisk til næste trin.

Genstart af programmet

På dette trin i migreringen til prøveversionen af Kaspersky Total Security skal du afslutte programmet og starte det igen.

Det gør du ved at klikke på knappen Udført i guidens vindue.

Fuldføre aktivering

Når programmet genstartes, åbnes vinduet Licensering for Kaspersky Total Security med oplysninger om den periode, hvor du kan bruge prøveversionen.

Hvis din Kaspersky Internet Security-licens ikke er udløbet, når du skifter til Kaspersky Total Security, kan du fortsætte med at bruge Kaspersky Internet Security under denne licens på en anden computer.