Sikker forbindelse til Wi-Fi-netværk

14. februar 2022

ID 120261

Offentlige Wi-Fi-netværk kan være dårligt beskyttede, hvis et Wi-Fi-netværk f.eks. bruger en sårbar krypteringsprotokol. Når du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kontrollerer Kaspersky Internet Security netværket. Hvis Wi-Fi-netværket er usikkert, beder programmet dig om at installere eller køre Kaspersky VPN Secure Connection.

Kaspersky VPN Secure Connection leverer følgende fordele:

• Sikker brug af betalingssystemer og bookingwebsteder. Indtrængende vil ikke kunne opsnappe dit bankkortnummer, når du foretager online betalinger, bestiller hotelværelser eller lejer biler.
  • Beskyttelse af dine hemmelige oplysninger. Ingen vil kunne bestemme din computers IP-adresse eller din placering.
  • Beskyttelse af dine personlige oplysninger. Ingen vil kunne opsnappe og læse din private korrespondance på sociale netværk.

Vigtigt: Brug af Kaspersky VPN Secure Connection kan være reguleret af lokal lovgivning. Du kan kun bruge Kaspersky VPN Secure Connection i overensstemmelse med formålet og uden at overtræde lokal lovgivning.

Aktivér / deaktiver meddelelser om usikre Wi-Fi-netværk

Installér Kaspersky VPN Secure Connection

Hvis Kaspersky Internet Security advarer dig om, at din Wi-Fi-forbindelse ikke er sikret

Betyder det, at du har oprettet forbindelse til et ubeskyttet Wi-Fi-netværk, og dine logins, adgangskoder, beskeder og andre følsomme oplysninger kan blive opfanget. Vi anbefaler ikke at bruge dette netværk.