Om opgraderingen til Kaspersky Security Cloud

14. februar 2022

ID 183302

Når licensejeren opgraderer licensen eller abonnementet for Kaspersky Internet Security til et abonnement på Kaspersky Security Cloud, viser applikationen en meddelelse om, at du skal opgradere til Kaspersky Security Cloud.

Sådan opgraderer du din version af applikationen til Kaspersky Security Cloud

Vigtigt: Hvis du vælger ikke at opgradere til Kaspersky Security Cloud, skal du aktivere applikationen med en anden aktiveringskode.

Sådan gør du, hvis du ikke vil opgradere til Kaspersky Security Cloud

Første gang du starter Kaspersky Security Cloud efter opgraderingen, logges du automatisk på den My Kaspersky-konto, som Kaspersky Security Cloud-abonnementet hører til.

Når din licens eller dit abonnement på Kaspersky Internet Security opgraderes til et abonnement på Kaspersky Security Cloud, kan du ikke bruge dets aktiveringskode til at aktivere endnu en kopi af Kaspersky Internet Security. Hvis du har en reserveaktiveringskode føjet til din version af Kaspersky Internet Security, kan du efter opgraderingen bruge reservekoden til at aktivere endnu en kopi af Kaspersky Internet Security.