Programmets hovedvindue

14. februar 2022

ID 58162

Åbn programmets hovedvindue

Formålet med programmets hovedvindue

I hovedvinduet i Kaspersky Internet Security kan du se oplysninger om status for computerbeskyttelse, status for Fil Anti-Virus og Web Anti-Virus, status for virusscanninger og anbefalinger om, hvordan du kan forbedre beskyttelsen af din Mac.

I programmets hovedvindue kan du også gøre følgende:

• Åbn vinduet Scanning for at administrere scanningsopgaver.
  • Åbn vinduet Opdatering for at administrere opdateringsopgaver.
  • Åbn vinduet Licensering for at håndtere applikationsnøglerne.
  • Åbn beskyttelsescenter.
  • Se nyheder om Kaspersky Internet Security og beskyttelse mod computertrusler generelt.
  • Læs anbefalinger om, hvordan du øger sikkerheden for din computer.
  • Åbn vinduet Personlige oplysninger for at redigere dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Åbn vinduet Kaspersky Safe Kids.
  • Log på eller log ud af din My Kaspersky-konto.

Kontrolelementer i programmets hovedvindue

Programmets hovedvindue omfatter følgende kontrolelementer:

• Beskyttelsesstatusindikator (formet som en computer)
  • Store knapper nederst i vinduet
  • Små knapper i nederste rude i vinduet

Beskyttelsesstatusindikatoren viser den aktuelle computerbeskyttelsesstatus:

• Grøn angiver, at computerbeskyttelsen er på et optimalt niveau.
  • Gul og rød advarer om, at der er forskellige problemer med relation til konfiguration eller drift af Kaspersky Internet Security.

Ud over beskyttelsestatusindikatoren beskriver højre rude i programmets hovedvindue computerens beskyttelsesstatus og viser de nyeste computersikkerhedsproblemer og trusler rapporteret af Beskyttelsescenter samt de seneste nyheder og anbefalinger fra Kaspersky.

Du kan udføre følgende handlinger ved at klikke på knapperne i den nederste del af vinduet:

Åbn vinduet Scanning for at køre Hurtig scanning, Fuld scanning og Brugerdefineret scanning.

Åbn vinduet Opdater for at opdatere programdatabaserne.

Åbn vinduet Personlige oplysninger for at tilpasse dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

Åbn vinduet Kaspersky Safe Kids.

Åbn vinduet Webkontrol.

Webkontrol er kun tilgængelig, hvis du har aktiveret applikationen med en aktiveringskode til Kaspersky Small Office Security. Hvis du ændrer aktiveringskoden, vil Webkontrol blive erstattet af Kaspersky Safe Kids (alle områder undtagen Kina og Japan) eller Forældrekontrol (Kina og Japan). Forældrekontrol har samme funktionalitet som Webkontrol.

Du kan udføre følgende handlinger ved at klikke på knapperne i den nederste del af vinduet:

Log på

Åbn vinduet, hvor du kan logge ind på My Kaspersky.

<My Kaspersky-konto>

Åbn vinduet, hvor du kan gå til My Kaspersky-webstedet eller log ud af My Kaspersky.

Åbn vinduet Licensering, hvor du kan se oplysninger om din licens eller dit abonnement.