Om licensen

14. februar 2022

ID 58755

En licens er en ret til at bruge applikationen, som er givet i henhold til vilkårene i slutbrugerlicensaftalen.

En licens giver dig ret til:

• Brug programmets fulde funktionalitet på en eller flere enheder.
  • At få hjælp fra teknisk support.
  • At modtage opdateringer.

En licens er gyldig i en begrænset periode. Licensperioden begynder starter ra den dato, du aktiverer programmet eller køber licensen. Hvis du købte en licens, der gør det muligt at anvende Kaspersky Internet Security på flere enheder, begynder licensperioden, når du anvender aktiveringskoden første gang.

Når licensen udløber, kan du få en henstandsperiode til at forny licensen. Programmet forbliver fuldt ud funktionsdygtigt i henstandsperioden. Når licensen udløber, og henstandsperioden er forbi, fortsætter applikationen med at fungere med begrænset funktionalitet (f.eks. bliver opdateringer og Kaspersky Security Network ikke til rådighed). Du kan stadig bruge visse applikationskomponenter og køre virusscanninger, men kun med de anti-virusdatabaser, der blev installeret, inden henstandsperiodens udløb. For at fortsætte med at bruge den fulde funktionalitet i Kaspersky Internet Security skal du forny licensen.

Vi anbefaler, at du fornyr din licens den dag, den udløber (eller tidligere) for at sikre maksimal beskyttelse mod sikkerhedstrusler.

Inden du køber en licens, kan du teste en prøveversion af Kaspersky Internet Security helt gratis. Prøveversionen af Kaspersky Internet Security fungerer i en kort periode. Når prøvelicensen udløber, kan du blive tildelt en henstandsperiode, hvori programmet bevarer sin funktionalitet. Når henstandsperioden udløber, bliver alle funktioner i Kaspersky Internet Security deaktiveret. For at fortsætte med at bruge programmet skal du købe en licens.

Vigtigt: Kaspersky Internet Security søger altid efter kritiske opdateringer, som er nødvendige for drift af programmet, uanset licensens status (aktiv, udløbet eller ikke eksisterende).