Nyheder

8. december 2023

ID 256490

Udvid alle | Skjul alle

Den seneste version af applikationen introducerer følgende nye funktioner og forbedringer:

Nye funktioner

• Tilføjet muligheden for at fjerne konti fra boksen i sektionen Adgangskodekontrol.

Forbedringer

• Den maksimale gyldighedsperiode for et bankkort, som kan specificeres i ansøgningen, er øget til 10 år.
  • Tilføjet understøttelse til at erstatte og læse data fra webformularfelter placeret i Shadow DOM.

Rettelser

• Rettede problemer med at vende tilbage fra fuldskærmstilstand. Mens du er i fuldskærmstilstand, kan du returnere vinduesstørrelsen til dens tidligere tilstand ved at trække i programoverskriften.
  • Rettede flere problemer ved valg af flere poster, mens du holdt Shift-tasten nede.
  • Rettede problemer med skalering af programvinduet ved brug af flere skærme.
  • Andre mindre rettelser og forbedringer relateret til stabilitet, ydeevne og brugergrænseflade af programmet.

Udgivelseshistorik

Version 2023.2

Version 2023.1

Version 2023.0

Version 10.3

Patch A til version 10.3

Version 10.2

Patch A til version 10.2

Version 10.1

Patch A til version 10.1

Version 10.0

Patch A til version 10.0

Version 9.2

Patch A-W til version 9.2