Sådan aktiveres et andet abonnement, hvis dit abonnement er blevet tilbagekaldt eller er udløbet

30. november 2021

ID 155658

Hvis dit abonnement på Kaspersky Security Cloud blev tilbagekaldt eller er udløbet, kan du vælge et andet abonnement.

Hvis du vil vælge et andet abonnement, skal du gøre følgende:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på linket Tilbagekaldt eller Udløbet (afhængigt af abonnementsstatussen) for at gå til vinduet Abonnement.
  3. I vinduet Abonnement skal du klikke på linket Jeg har et abonnement for at gå til vinduet Tilgængelige abonnementer.
  4. Klik på knappen Vælg ud for det abonnement, som du vil bruge Kaspersky Security Cloud under.

Hvis du ikke har et aktivt abonnement på My Kaspersky, vil programmet foreslå dig, at du køber et abonnement.