Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Sådan aktiveres VPN

22. december 2023

ID 127004

Sådan aktiveres VPN:

• Åbn programmets hovedvindue, og skift positionen til Til.
  • Vælg punktet Aktivér VPN i genvejsmenuen for programikonet i proceslinjens meddelelsesområde.

VPN vil blive aktiveret. VPN-status kan redigeres i løbet af programmets handling.

I tilfælde af forbindelsesproblemer, genetableres VPN-sessionen automatisk som standard for at sikre en sikker forbindelse. Du vil blive underrettet om forbindelsesstatus og mulige forbindelsesproblemer, for eksempel når du skal kontrollere dine proxyserverindstillinger, Windows Firewall-indstillinger eller virtuelle adapterindstillinger.