Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Sådan kan du få vist den anvendte og tilgængelige trafikmængde

22. december 2023

ID 127054

Visning af den anvendte og tilgængelige trafikmængde:

Åbn programmets hovedvindue.

Den nederste del af hovedvinduet i Kaspersky VPN Secure Connection viser, hvor meget sikker trafik der blev brugt, og hvor meget der er tilbage.

Oplysningerne om den anvendte og den tilgængelige trafikmængde i hovedprogramvinduet opdateres maksimal en gang pr. minut.

Når VPN deaktiveres, opdateres oplysningerne om den anvendte sikre trafik inden for 30 sekunder.