Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Trin 5. Installation

22. december 2023

ID 127352

Installationen af programmet kan tage lidt tid. Vent på, at den bliver færdig.

Når installationen er gennemført, går installationsguiden automatisk videre til det næste trin.

Under installationen kontrollerer Kaspersky VPN Secure Connection, om computeren overholder hardware- og softwarekravene:

• Om operativsystem og servicepakker opfylder softwarekravene;
  • Alle de påkrævede programmer er tilgængelige;
  • Der er nok ledig diskplads til installationen;
  • Den bruger, der installerer programmet, har administratorrettigheder.

Hvis et eller flere af de ovenstående krav ikke opfyldes, vises den tilhørende meddelelse på skærmen.