Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Om versioner af Kaspersky VPN Secure Connection

22. december 2023

ID 127799

Du kan bruge den gratis version eller den ubegrænsede version af Kaspersky VPN Secure Connection. Du skal købe et abonnement for at bruge Ubegrænset version af programmet.

Gratis version af programmet

Når du bruger den gratis version af programmet:

• Du kan bruge programmet på alle dine enheder.
  • Du kan bruge 200 MB sikker trafik om dagen på hver enhed (300 MB, hvis din enhed er tilsluttet My Kaspersky).
  • Du kan ikke vælge placering af VPN-serveren. Programmet vælger automatisk en placering af VPN-serveren.

Ubegrænset version af programmet

Det antal enheder, hvorpå du kan bruge den ubegrænsede version af programmet, afhænger af vilkårene i dit abonnement.

Når du bruger den ubegrænsede version af programmet:

• Du kan bruge en ubegrænset daglig mængde sikker trafik på hver enhed (undtagen, hvor trafikken er begrænset af din internetudbyder).
  • Du kan vælge en placering af VPN-serveren.
  • Du kan oprette en sikker forbindelse via den hurtigste server.
  • Du kan konfigurere Kill Switch-funktionen til at afbryde din internetforbindelse helt, hvis din VPN-forbindelse falder, hvilket sikrer, at dine data aldrig udsættes for ubeskyttet internetadgang.
  • Du kan konfigurere aktivering af en VPN-forbindelse kun for udvalgte programmer (split-tunneling).
  • Du kan bruge Double VPN-funktionen til at ændre din IP-adresse to gange, hvilket giver et ekstra lag af kryptering.

Den ubegrænsede version af Kaspersky VPN Secure Connection skal tilsluttes My Kaspersky.