Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Om avancerede indstillinger for VPN

22. december 2023

ID 127965

Yderligere VPN-funktioner er tilgængelige, hvis Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium er installeret på din computer.

De yderligere funktioner i VPN omfatter:

• Indstillinger for aktivering af VPN, når du går ind på følgende webstedkategorier:
    • Bankwebsteder;
    • Betalingssystemer;
    • Websteder for E-butikker og elektronisk handel;
    • Sociale netværk.
  • Indstillinger for automatisk ændring af placeringen af VPN-serveren. Hvis du angav forskellige områder for forskellige webstedkategorier i indstillingerne for VPN, kan du angive, hvorvidt området skal ændres, når der skiftes mellem websteder i forskellige kategorier.
  • Indstillinger for VPN for individuelle websteder, f.eks. websteder som du ofte besøger.