Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Indhold i og lagring af sporingsfiler

22. december 2023

ID 128324

Sporingsfiler gemmes åbent på computeren i syv dage, efter at skrivning af sporingsfiler er deaktiveret. Sporingsfiler slettes permanent efter syv dage.

Sporingsfiler gemmes i mappen ProgramData\Kaspersky Lab.

Formatet for sporingsfilnavne er som følger: KSDE<versionsnummer_dataXX.XX_timeXX.XX_pidXXX.><sporingsfiltype>.log.

Sporingsfiler kan indeholde fortrolige data. Du kan se indholdet af en sporingsfil ved at åbne den i et tekstredigeringsprogram (f.eks. Notepad).