Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Begrænsning for brug af program

22. december 2023

ID 131811

Det er forbudt at bruge Kaspersky VPN Secure Connection ftil følgende formål:

• Til formål, der overtræder gældende lokal, national eller international lovgivning eller bestemmelser i det land, hvor VPN-serveren er placeret eller hvor programmet anvendes.
  • Med henblik på at påføre skade eller forsøge at påføre skade på mindreårige ved hjælp af alle midler.
  • Med henblik på at bruge programmet uretmæssigt og forsætligt implementere skadelig computersoftware eller andre lignende kodefragmenter, der er skadelige og/eller påfører teknisk skade.
  • Med henblik på reverse engineering, dekompilering, demontering, modificering, fortolkning, eller forsøg på at afsløre programmets kildekode eller skabe afledte operationer.
  • Med henblik på at opnå uautoriseret adgang, der forstyrrer programmet eller påfører det skade. Enhver overtrædelse vil blive rapporteret til de relevante godkendte forvaltningsorganer, og vi vil hjælpe sådanne organer i at afsløre din identitet. Hvis der opstår en sådan overtrædelse, ophører dine rettigheder til at bruge programmet øjeblikkeligt.
  • Med henblik på at overføre, udgive, sende e-mail eller på anden måde overføre indhold, der har det formål at fremprovokere adfærd, der er ulovlig, farlig, truende, voldelig, chikanerende, uærlig, nedgørende, umoralsk, uanstændig, ærekrænkende, krænker privatlivets fred, skadelig eller racistisk, der tilskynder etniske eller andre konflikter, eller indhold der sandsynligvis fremprovokerer en sådan adfærd.
  • Med henblik på at foregive at være en anden person eller juridisk enhed eller på anden måde fordreje din personlige identitet eller tilknytning til en juridisk enhed i tilfælde, hvor en sådan identifikation er nødvendig, eller er fastsat ved gældende lovgivning.
  • Med henblik på at forfalske eller manipulere identifikationsmidler for at skjule den oprindelige kilde af indholdet, der overføres vis VPN-systemer.
  • Med henblik på at overføre, udgive, sende e-mail eller på anden måde overføre indhold, der krænker en parts rettigheder til patenter, varemærker, forretningshemmeligheder, ophavsrettigheder eller andre immaterielle rettigheder.
  • Med henblik på at overføre, udgive, sende e-mail eller på anden måde overføre uønskede eller uautoriserede meddelelser eller reklamemateriale, såsom ”junkmail”, ”spam”, ”kædebreve”, eller ”pyramidespil”.
  • Med henblik på at forstyrre eller ødelægge VPN-systemer og/eller VPN-servere og/eller VPN-netværk eller på at overtræde nogen af de krav, procedurer, politikker eller regler for netværk, der er forbundet til VPN-systemer.
  • Med henblik på at indsamle og lagre personlige oplysninger om andre brugere uden deres viden.
  • Med det formål at distribuere oplysninger, der ansporer ulovlig aktivitet, eller som fremmer påførelse af fysiske skader eller skade på grupper af mennesker eller enkeltpersoner, eller som fremmer enhver form for vold mod dyr.

Kaspersky er ikke udbyder af VPN (Virtuelt privat netværk)-tjenester. Hvis adgangen til bestemte websteder eller tjenester begrænses i regionen for udbyderen af VPN-tjenesten, kan du ikke få adgang til disse websteder og tjenester gennem Kaspersky VPN Secure Connection.