Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Sådan deaktiveres VPN i en browser

22. december 2023

ID 145691

Før en sikker forbindelse oprettes, kan du deaktivere den sikre forbindelse i vinduet på din browser.

Sådan deaktiveres VPN i din browser,

klik på knappen Annuller i browservinduet, der viser den sikre forbindelsesproces.

Kaspersky VPN Secure Connection beder dig ikke om at aktivere en sikker forbindelse på dette websted i en periode på 6 timer. Når denne tidsperiode slutter, vil programmet bede dig om at aktivere en sikker forbindelse på dette websted.