Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Derfor er det ikke muligt at åbne et websted via Kaspersky VPN Secure Connection

22. december 2023

ID 160120

Nogle websteder afviser adgang, når du prøver at oprette forbindelse til dem gennem en sikker forbindelse.

Webstedsadgang gennem sikker forbindelse kan afvises af følgende årsager:

• Webstedsejerne vil kun have, at det licenserede indhold, de udgiver, er tilgængeligt fra et bestemt område, fordi der er forskellige tilbud og priser for forskellige områder.
  • Webstedsejerne vil kun have, at webstedet besøges fra et bestemt område. Det er f.eks. kun muligt at deltage i en lodtrækning i et bestemt område, så adgang fra andre områder er forbudt.