Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Datalevering under oprettelse af forbindelse til My Kaspersky

22. december 2023

ID 187588

For at opfylde rettighedsindehaverens og/eller dennes partners forpligtelser over for brugeren i forhold til at tilslutte det program, der bruges, til My Kaspersky, har rettighedsindehaveren behov for at modtage og behandle de oplysninger, der beskrives nedenfor. Sådanne oplysninger vil muligvis anses for at være personlige i henhold til gældende lovgivning i visse lande.

Ved oprettelse af forbindelse til My Kaspersky leveres og behandles følgende oplysninger i rettighedsindehaverens tjeneste:

• AppID for programmet.
  • Fuld version af programmet (major.minor.revision.build).
  • Aktuel lokalisering af programmet i formatet <sprog><alfabet><land>.
  • MD5-kontrolsum for serienummeret for harddisken, motherboard og maskin-SID.
  • Enhedsnavn.
  • Enhedstype. Ukendt | Stationær computer | Mobil | Tablet | iMac | MacBook.
  • Version af operativsystemet på enheden.
  • Unikt ID for My Kaspersky-brugerkontoen.

Unikt ID genereret ved installation af programmet. MD5-kontrolsum for Windows-installations-ID og maskin-ID.

Databehandling og beskyttelse

Rettighedsindehaveren behandler de data, der modtages fra slutbrugeren i henhold til denne erklæring, i overensstemmelse med rettighedsindehaverens politik for beskyttelse af personlige oplysninger udgivet på: www.kaspersky.com/products-and-services-privacy-policy.