Kaspersky Total Security 20

Sådan administreres Anti-Banner i browseren

16. september 2019

ID 127231

Du kan administrere Anti-Banner-komponenten direkte i browseren ved hjælp af Kaspersky Protection-udvidelsen.

Kaspersky Protection-udvidelsen giver dig mulighed for at udføre følgende handlinger:

• Aktivér og deaktivér komponenten
  • Se statistik for blokerede bannere
  • Gå til vinduet med Anti-Banner-indstillinger
  • Se oplysninger om, hvorvidt bannere blokeres på et websted, der åbnes i browseren og administrér visningen af bannere på et websted

Sådan administreres komponenten Anti-Banner via Kaspersky Protection-udvidelsen