Kaspersky Total Security 20

AO Kaspersky Lab

16. september 2019

ID 34744

Kaspersky er en verdenskendt leverandør af systemer, der beskytter computere mod forskellige trusler, herunder vira og anden malware, uopfordrede e-mails (spam) samt netværks- og hackingangreb.

I 2008 blev Kaspersky vurderet til at være blandt verdens fire førende leverandører af informationssikkerhedsprogramløsninger til slutbrugere (IDC Worldwide Endpoint Security Revenue by Vendor). Kaspersky er den foretrukne leverandør af computerbeskyttelsessystemer for hjemmebrugere i Rusland ("IDC Endpoint Tracker 2014").

Kaspersky blev grundlagt i Rusland i 1997. Det er siden vokset til en international koncern med 38 kontorer i 33 lande. Virksomheden beskæftiger mere end 3.000 kvalificerede specialister.

Produkter. Kasperskys produkter tilbyder beskyttelse til alle systemer fra hjemmecomputere til store virksomhedsnetværk.

Det personlige produktsortiment omfatter sikkerhedsprogrammer til stationære computere, bærbare computere og tabletcomputere, smartphones og andet mobilt udstyr.

Virksomheden tilbyder beskyttelse, kontrolløsninger og teknologier til arbejdsstationer og mobile enheder, virtuelle maskiner, fil- og webservere, mail-gateways og firewalls. Virksomhedens portefølje indeholder også specialiserede produkter, der leverer beskyttelse mod DDoS-angreb, beskyttelse mod industrielle kontrolsystemer og forebyggelse af økonomisk bedrageri. Hvis disse løsninger bruges sammen med Kasperskys centraliserede administrationssystem, sikres effektiv automatisk beskyttelse mod computertrusler for virksomheder og organisationer af enhver størrelse. Kasperskys produkter er certificeret af større testlaboratorier, er kompatible med softwaren fra mange leverandører af computerprogrammer og er optimeret til at køre på mange hardwareplatforme.

Kasperskys virusanalytikere arbejder døgnet rundt. Hver dag opdager de hundredtusinder af nye computertrusler og skaber værktøjer, der kan registrere og desinficere dem, samt inkluderer signaturer af disse i de databaser, der bruges af programmer fra Kaspersky.

Teknologier. Mange teknologier, som nu er en fast bestanddel af de moderne antivirusværktøjer, blev oprindeligt udviklet af Kaspersky. Det er ikke nogen tilfældighed, at mange andre udviklere bruger Kaspersky Anti-Virus-kernen i deres produkter, herunder: Alcatel-Lucent, Alt-N, Asus, BAE Systems, Blue Coat, Check Point, Cisco Meraki, Clearswift, D-Link, Facebook, General Dynamics, H3C, Juniper Networks, Lenovo, Microsoft, NETGEAR, Openwave Messaging, Parallels, Qualcomm, Samsung, Stormshield, Toshiba, Trustwave, Vertu, ZyXEL. Mange af virksomhedens innovative teknologier er patenteret.

Resultater. Gennem årene har Kaspersky vundet hundredvis af priser for virksomhedens tjenester inden for kampen mod computertrusler. Efter undersøgelser og forskning foretaget af det ansete østrigske testlaboratorium AV-Comparatives i 2014, blev Kaspersky rangeret blandt de øverste to leverandører i forhold til antallet af optjente Advanced+ certifikater og blev til sidst tildelt Top Rated-certifikatet. Men Kasperskys største præstation er loyaliteten hos brugere fra hele verden. Virksomhedens produkter og teknologier beskytter mere end 400 millioner brugere og over 270.000 erhvervskunder.

Kasperskys websted:

https://www.kaspersky.dk

Virus Encyclopedia:

https://securelist.com

Kaspersky VirusDesk:

https://virusdesk.kaspersky.com/ (til analyse af mistænkelige filer og websteder)

Kaspersky Community:

https://community.kaspersky.com