Kaspersky Total Security 20

Registrering på My Kaspersky

16. september 2019

ID 43547

Dette trin er ikke tilgængeligt i alle versionerne af Kaspersky Total Security.

Brugere, der er registreret på My Kaspersky, kan sende anmodninger til teknisk support og Virus Lab, administrere aktiveringskoder på en praktisk måde og modtage de seneste oplysninger om nye produkter og specialtilbud fra Kaspersky.

Hvis du accepterer at blive registreret, skal du angive dine registreringsdata i de tilsvarende felter og klikke på knappenLog ind for at sende dataene til Kaspersky.

I visse tilfælde er registrering på My Kaspersky påkrævet for at begynde at bruge programmet.