Kaspersky Total Security 20

Varemærkemeddelelser

16. september 2019

ID 72033

Registrerede varemærker og servicemærker tilhører deres respektive ejere.

Dropbox er et varemærke tilhørende Dropbox, Inc.

Google, Google Chrome, Google Talk, Chrome, YouTube, SPDY og Android er varemærker tilhørende Google, Inc.

ICQ er et varemærke og/eller servicemærke tilhørende ICQ LLC.

Intel, Celeron og Atom er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

JABBER er et registreret varemærke, og dets brug er licenseret via XMPP Standards Foundation.

Mail.Ru er et varemærke tilhørende Mail.ru LLC.

Microsoft, Bing, Windows, Windows Vista, Internet Explorer, Excel, Outlook or Skype er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande.

Mozilla, Thunderbird og Firefox er varemærker tilhørende Mozilla Foundation.

VMware er et varemærke tilhørende VMware, Inc., eller et varemærke tilhørende VMware, Inc. registreret i USA eller i andre jurisdiktioner.

IOS er et registreret varemærke tilhørende Cisco Systems, Inc. og/eller dennes datterselskaber i USA og andre lande.

macOS er et varemærke tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande.