Kaspersky Total Security 20

Konfiguration af meddelelser om sårbarheder i Wi-Fi-netværk

16. september 2019

ID 81791

Hvis Kaspersky Secure Connection ikke er installeret på din computer, viser Kaspersky Total Security en meddelelse om den usikre overførsel af din adgangskode over internettet. Du kan tillade eller blokere overførsel af adgangskoder i meddelelsesvinduet.

Når du har installeret Kaspersky Secure Connection, bliver indstillingerne for visning af meddelelser, når du opretter forbindelse til Wi-Fi-netværk og overfører en ukrypteret adgangskode, inaktiv. Du kan konfigurere meddelelsesindstillinger for Wi-Fi-netværksforbindelser i Kaspersky Secure Connection.

Sådan konfigureres meddelelser om sårbarheder på Wi-Fi-netværk:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse til venstre i vinduet.
  4. I højre del af afsnittet Beskyttelse skal du vælge underafsnittet Firewall.

Vinduet viser indstillingerne for komponenten Firewall.

5. Vælg Giv besked om sårbarheder i Wi-Fi-netværk, hvis du ønsker at modtage meddelelser, når du opretter forbindelse til sårbare Wi-Fi-netwærk. Hvis du ikke vil modtage meddelelser, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet. Dette afkrydsningsfelt kan tilgås, hvis Kaspersky Secure Connection ikke er installeret på computeren.
  6. Hvis afkrydsningsfeltet Giv besked om sårbarheder i Wi-Fi-netværk er markeret, kan du redigere de avancerede indstillinger for visning af meddelelser:
    • Marker afkrydsningsfeltet Bloker og advar om usikker overførsel af adgangskoder via internettet for at blokere alle overførsler af adgangskoder i ukrypteret tekstformat, når du udfylder felterne Adgangskode på internettet.
    • Klik på linket Nulstil skjulte advarsler for at gendanne standardværdierne for indstillingerne for visning af beskeder om overførsel af adgangskoder i ukrypteret form. Hvis du tidligere har blokeret visning af beskeder om adgangskodeoverførsel i ukrypteret form, vil visning af disse beskeder blive genoptaget.