Kaspersky Total Security 20

Sådan aktiverer du tilstanden Programmer, der er tillid til

16. september 2019

ID 81923

Sådan aktiverer du tilstanden Programmer, der er tillid til:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. Gå til afsnittet Administrér programmer.
  4. Klik på linket Tilstanden Pålideligt program for at åbne vinduet Tilstanden Pålideligt program.
  5. Vælg en af mulighederne for at aktivere tilstanden Programmer, der er tillid til:
    • I vinduet Tilstanden Pålideligt program skal du klikke på knappen Aktiver.

Kaspersky Total Security starter i tilstanden Pålideligt program. Når denne mulighed er valgt, gør Kaspersky Total Security det muligt at køre programmer, som er blevet installeret på din computer, inden tilstanden Programmer, der er tillid til blev aktiveret.

• Klik på linket Slå til, og scan alle installerede programmer for at starte analyse af operativsystemet, hvorefter tilstanden Programmer, der er tillid til er aktiveret.

Derved køres analyse af operativsystemet og installerede programmer, undtagen midlertidige filer og ressourcedynamiske link-biblioteker, som indeholder eksekverbar kode. Status for analysen vises i vinduet Analyse af installerede programmer, som åbnes. Du kan minimere vinduet Analyse af installerede programmer.

1. Vent, indtil analysen af operativsystemet og installerede programmer er gennemført og se oplysninger om resultaterne af analysen.
      2. Hvis analysen registrerer systemfiler, hvor der ikke findes tilstrækkelige oplysninger, giver programmet dig besked om dette. Du kan se en liste over disse filer i vinduet Ukendte systemfiler. Hvis du kender disse filer, og du vil arbejde med dem i tilstanden Pålideligt program, skal du tillade start af disse filer. For at gøre dette skal du klikke på Tillad og fortsæt.
      3. Hvis analysen registrerer programmer og moduler, hvor der ikke findes tilstrækkelige oplysninger, giver Kaspersky Total Security dig besked om dette. Du kan se en liste over disse programmer og moduler i vinduet Ukendte programmer og moduler. Hvis du vil tillade opstart af disse programmer og moduler, skal du i vinduet Ukendte programmer og moduler flytte omskifteren i kolonnen Start, der findes på den anden side af programmet eller modulet til positionen Tilladt.
      4. Klik på knappen Aktivér Tilstanden Pålideligt program.

Tilstanden Programmer, der er tillid til er nu aktiveret. Kaspersky Total Security blokerer alle programmer og systemfiler, der ikke er blevet klassificeret som sikre, undtagen dem som du har tilladt. Når du aktiverer tilstanden Programmer, der er tillid til og genstarter operativsystemet for første gang, må ukendte programmer starte, indtil Kaspersky Total Security starter. Efter senere genstart af operativsystemet blokerer Kaspersky Total Security ukendte programmer, så de ikke kan starte.