Kaspersky Total Security 20

Sådan deaktiverer du tilstanden Programmer, der er tillid til

16. september 2019

ID 81924

Sådan deaktiverer du tilstanden Programmer, der er tillid til:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. Gå til afsnittet Administrér programmer.
  4. Klik på linket Tilstanden Pålideligt program for at åbne vinduet Tilstanden Pålideligt program.
  5. I nederste del af vinduet, i afsnittet Tilstanden Pålideligt program er aktiveret, skal du klikke på linket Deaktiver.

Tilstanden Programmer, der er tillid til er nu deaktiveret.