Kaspersky Total Security 20

Sådan aktiveres automatisk aktivering af Kaspersky Protection-udvidelsen

16. september 2019

ID 82971

Sådan aktiveres automatisk aktivering af Kaspersky Protection-udvidelsen:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse til venstre i vinduet.
  4. I højre del af afsnittet Beskyttelse skal du vælge afsnittet Web Anti-Virus.
  5. I vinduet Web Anti-Virus-indstillinger, som åbnes, skal du klikke på linket Avancerede indstillinger for at åbne vinduet Avancerede indstillinger for Web Anti-Virus.
  6. I afsnittet Kaspersky Protection-udvidelse skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér automatisk Kaspersky Protection-udvidelse i browsere.