Kaspersky Total Security 20

Om online lager

16. september 2019

ID 84772

Med Kaspersky Total Security kan du gemme backupkopier af dine data i online lager på en fjernserver via Dropbox-tjenesten.

Sådan bruger du online lageret:

• Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.
  • Opret en konto på webstedet for udbyderen af datalagertjenesten.
  • Aktivér online lager.

Du kan bruge den samme Dropbox-konto til at foretage backup af data fra forskellige enheder, hvor Kaspersky Total Security er installeret, til et enkelt online lager.

Online lagerets størrelse bestemmes af udbyderen af online lagertjenesterne, Dropbox-webtjenesten. Du kan finde flere oplysninger på Dropbox-webstedet vedrørende vilkårene for brug af webtjenesten.