Sådan slettes statistik, der bruges til at vælge sikkerhedsnyheder

28. marts 2024

ID 148918

For at sikre, at de sikkerhedsnyheder, du modtager, er specifikt relevante for dig, analyserer Kaspersky Security Cloud-programmet oplysninger om de ressourcer, du besøger, og de apps, du kører. Disse oplysninger bruges kun til at vælge nyheder, der kan være vigtige eller interessante for dig.

Du kan slette alle brugte statistikker og deaktivere analyse af oplysningerne.

Sådan slettes al statistik:

1. Klik på notifikationsikonet Meddelelser i øverste højre del af vinduet.

Vinduet for indstilling af underretninger åbnes.

2. Klik på møtrik(Indstillinger for underretninger)-ikonet i øverste del af vinduet for indstilling af underretninger.

Der åbnes et vindue, hvor du kan redigere indstilling af underretninger.

3. Klik på linket Slet data i afsnittet Statistik.
  4. Bekræft handlingen.

Oplysningerne slettes.

Du kan finde detaljerede oplysninger om sikkerhedsnyheder og analyserede statistikker i Kaspersky Security Clouds Hjælp på Kaspersky Online Help.

Sådan deaktiverer du analyse af oplysningerne