Overholdelse af EU-lovgivningen

28. marts 2024

ID 173243

Når My Kaspersky distribueres i EU, overholder det bestemmelserne i EU’s databeskyttelsesforordning (se Oplysninger om GDPR). Det betyder grundlæggende, at du til enhver tid kan slette alle dine personoplysninger, som du har givet til My Kaspersky. I henhold til bestemmelserne i GDPR kan du også afvise alle aftaler, som du har accepteret på My Kaspersky.

Slet alle dine personlige data fra My Kaspersky

Afvis My Kaspersky brugsvilkår

Afvis samtykke til modtage marketingsmaterialer via e-mail

Afvis brugsvilkårene for Kaspersky Safe Kids for My Kaspersky

Afvis erklæringen om databehandling for overvågning af børns aktivitet på de sociale medier

Afvis brugsvilkårene for Kaspersky adgangskodestyring for My Kaspersky

Se også

Databehandling

Sådan sletter du din konto

Oplysninger om GDPR