Sådan tillader du apps på den blokerede enhed

28. marts 2024

ID 179521

Du kan gøre apps tilgængelige, selv når en enhed er blokeret på grund af enhedens tidsbegrænsning. Denne funktion er kun tilgængelig på Android-enheder.

For at tillade apps på den blokerede enhed:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Vælg barnets profil.
  3. Gå til underafsnittet Enhedsbrug.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Kontrollér, at kontakten Enhedsbrug er slået til. Hvis kontakten er slået fra, skal du slå den til igen.
  6. Vælg et barns enhed:
  7. I den nederste del af enhedens informationsblok, i afsnittet Apps, der er tilgængelige, når enheden er blokeret, klik på Vælg apps.
  8. For apps, som du vil tillade adgang til, når enheden er blokeret, skal du vælge det tilsvarende afkrydsningsfelt Tilgængelig på blokeret enhed.
  9. Klik på knappen Gem.

De nye indstillinger implementeres i løbet af få minutter på barnets enheder, hvis de er tilsluttet internettet.

Når enheden er blokeret på grund af enhedens tidsbegrænsning, vil de valgte apps stadig være tilgængelige i henhold til de specifikke programindstillinger. Brugerinformation for de valgte apps vises i programbrugsrapporterne, men påvirker ikke enhedens brugsrapporter.