Sådan tilbagekaldes abonnementet fra en enhed

28. marts 2024

ID 182700

Hvis du tilbagekalder abonnementet fra en enhed, kan du ikke fjernadministrere dens sikkerhed.

Sådan tilbagekaldes abonnementet fra en enhed:

1. Gå til afsnittet Abonnementer.
  2. Vælg det abonnement, du har brug for, og klik for at rulle abonnementspanelet ned.
  3. Klik på den enhed, du vil tilbagekalde abonnementet fra, i afsnittet Mine enheder.
  4. Rul panelet Installerede apps ned for at udvide listen over apps, der er installeret på enheden.
  5. Klik på skrald-ikonet myk_delete for det produkt, som du vil tilbagekalde abonnementet for.
  6. Formularen AFBRYD FRA KONTO åbnes. Klik på OK for at tilbagekalde abonnementet fra enheden og afbryde den installerede app fra din konto.

Processen til abonnementtilbagekaldelse startes. Denne proces kan tage lang tid (op til 24 timer).