Om totrinsbekræftelse via en godkenderapp

28. marts 2024

ID 182858

Du kan bruge særlige godkenderapps til totrinsbekræftelse, når du logger ind. Engangssikkerhedskoder genereres lokalt på din enhed uden brug af internet eller mobilnetværk.

Eksempler på godkenderapps

Android

iOS

Windows

macOS

Linux

Google Authenticator

Google Authenticator

Authy

Authy

Authy

Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

Authy

Authy

Konfigurer totrinsbekræftelse med en godkenderapp på en anden enhed end din mobiltelefon. Dette vil give dig mulighed for at logge på din konto og bruge Tyverisikring-funktionerne, hvis du mister din mobiltelefon eller får den stjålet. Sådan konfigurerer du

Vi har kun testet de anførte programmer for kompatibilitet med My Kaspersky, og disse programmer kunne frit bruges på dette tidspunkt. Nogle af disse programmer fungerer muligvis ikke i dit område på grund af lokal lovgivning eller på grund af leverandørbegrænsninger. Programmernes brugergrænseflade findes muligvis ikke på dit foretrukne sprog. Kontrollér også programmernes GDPR-overholdelse og politikker for beskyttelse af personlige oplysninger, inden du bruger dem. Kaspersky hverken sponsores, anbefales eller er på nogen anden måde tilknytte ejerne af disse programmer. Denne liste er kun til orientering og skal ikke på nogen måde fortolkes eller opfattes som etablerende nogen garantier af nogen art, hverken udtrykkelige eller stiltiende.

Se også

Sådan opsættes totrinsverificering

Sådan konfigureres godkenderapps på flere enheder