Sådan opdaterer du din betalingsmetode

28. marts 2024

ID 230096

Når du køber et abonnement til et Kaspersky-produkt ved en autoriseret forhandler, tilføjes den betalingsmetode (bankkort), du har anvendt, til din konto hos My Kaspersky. Betalingsmetoden tilknyttes automatisk til dit abonnement, så beløbet opkræves efter aftale. Du kan benytte forskellige betalingsmetoder. Betal f.eks. Et abonnement med ét kort og et andet abonnement med et andet kort.

Vi opbevarer eller behandler ikke nogen data vedrørende dine betalingsmetoder. Data, modtaget fra betalingsudbyderen, vises som de er.

For at se betalingsmetoder, som er forbundet med din konto:

1. Klik på linket med din e-mailadresse i øverste højre hjørne af siden.

Rullelisten åbnes.

2. Klik på Kontoindstillinger.

Dette åbner et vindue, hvor du kan redigere kontoindstillingerne.

3. Gå til fanen Betalingsmetode.

Dette åbner en liste over betalingsmetoder, som anvendes til at købe abonnementer.

4. Klik på linket Detaljer i betalingsmetodekortet for at se tilknyttede abonnementer for denne betalingsmetode. Hvis ikke der er noget link til Detaljer for betalingsmetoden, er der ikke noget abonnement tilknyttet.

Du kan til enhver tid opdatere betalingsmetoden:

• Ændr betalingsdetaljer, angiv for eksempel et nyt bankkort, hvis dit nuværende kort snart udløber;
  • Ændr betalingsadressen;
  • Slet betalingsmetoden hvis den ikke længere bruges.

Sletning af betalingsmetoden er kun muligt, hvis ingen abonnementer bruger den. Hvis du ser Bruges til dit abnonnement under betalignskortmetoden, kan den ikke slettes. Klik på Detaljer for at se hvilke abonnementer, der er forbundede til den angivne betalingsmetode. Du skal først opsige dit abonnement (se ADministration af abonnementer).

For at opdatere din betalingsmetode:

1. Klik på møtrik (icon_payment_settings)-ikonet for at åbne menuen.
  2. For at ændre betalingsmetoden skal du klikke på Ændr betalingsmetode.

Dette åbner betalingsoplysninger til redigering. Det afhænger af betalingsudbyderen, hvordan betalingsmetoden skal redigeres. Følg instruktionerne.

3. For at ændre betalingsadressen skal du klikke på Ændr betalingsadresse.

Du vil blive viderestillet til den autoriserede forhandlerhjemmeside, hvor du har købt dit abonnement. Følg instruktionerne der.

4. For at slette betalingsmetoden skal du klikke på Slet (dette menufelt er kun tilgængeligt, hvis betalingsmetoden ikke længere bruges til nogen abonnementer).

Dette åbner Slet bankdetaljer-vinduet. Klik på Slet for at bekræft handlingen. Bemærk at dette ikke kan fortrydes.