Sådan vises enhedens sikkerhedsstatus

28. marts 2024

ID 95240

Oplysninger om tilsluttede enheder vises på enhedspaneler i afsnittet Enheder. På et enhedspanel finder du en liste over de installerede programmer fra Kaspersky, fjernadministration og nye kontrolelementer for program download, enhedens sidste forbindelsesdato og -tidspunkt samt oplysninger om enhedens sikkerhedsstatus i form af ikoner samt en kort beskrivelse.

Følgende ikoner bruges på enhedspaneler:

Ikoner for sikkerhedsstatus

Ikon

Betydning

Status god

En enhed er beskyttet. Der blev ikke registreret nogle trusler.

Status problemer

Der er blevet fundet en potentiel sikkerhedstrussel. Se detaljerede oplysninger om sikkerhedsproblemer og deres mulige løsninger.

Status kritisk

Der blev registreret et sikkerhedsproblem. Se detaljerede oplysninger om sikkerhedsproblemer og deres mulige løsninger.

Status i gang

Enheden scannes, og programdatabaserne eller oplysninger om sikkerhedsstatus opdateres.

Status planlagt

En enhedsscanningsopgave eller en databaseopdateringsopgave er planlagt. Programmet starter scanningen eller opdaterer databaserne, så snart enheden opretter forbindelse til internettet.

Status frakoblet

Ingen internetforbindelse på en enhed. For at beskytte enheden skal du tilslutte den til internettet.

Status ukendt

Enhedens sikkerhedsstatus kunne ikke bestemmes. Prøv igen senere.

Hvis der er et sikkerhedsproblem på enheden, og der er en tilgængelig løsning på dette problem, vises løsningen også.