Sådan ændres din adgangskode

28. marts 2024

ID 95243

Sådan ændrer du din adgangskode:

1. Klik på linket med din e-mailadresse i øverste højre hjørne af siden.

Rullelisten åbnes.

2. Klik på Kontoindstillinger.

Dette åbner et vindue, hvor du kan redigere kontoindstillingerne.

3. Gå til fanen Adgangskode.
  4. Indtast ny adgangskode.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn, som består af mindst ét tal, ét stort bogstav og ét lille bogstav og ingen mellemrum. Adgangskoden må ikke gentage en af dine seneste adgangskoder. Se alle krav til adgangskoder.

5. Indtast din nye adgangskode igen.
  6. Klik på knappen Gem.
  7. Bekræft ændringen ved at indtaste den aktuelle adgangskode.

Den nye adgangskode gemmes.

En adgangskodeændring kan føre til tab af Kaspersky Safe Kids-data! Hvis du vil gemme dine indstillinger og din statistik, skal du sørge for, at mindst én af dit barns enheder er tilsluttet internettet og logget på Kaspersky Safe Kids, inden du ændrer din adgangskode.