Sådan tilføjes en børneprofil

28. marts 2024

ID 95259

Sådan tilføjes en børneprofil:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Klik på knappen med en eksisterende børneprofil øverst i vinduet.
  3. Klik på knappen Tilføj profil

Der åbnes et vindue, hvor du kan tilføje en børneprofil.

4. Indtast oplysninger om barnet og klik på Næste.

Der åbnes et vindue, hvor du kan vælge barnets enheder.

5. Vælg de typer enheder, barnet bruger, og klik på Næste.
  6. Klik på linket ud for den valgte enhed for at få vist instruktioner i, hvordan du downloader og installerer Kaspersky Safe Kids.
  7. Download og installer Kaspersky Safe Kids på alle barnets enheder, og klik på knappen Færdig, alt er installeret.

Derefter åbnes et vindue, der meddeler dig, at programmet er blevet konfigureret.

Du kan tilføje højst 100 børneprofiler til din My Kaspersky-konto.