Sådan redigeres underretningsindstillingerne

28. marts 2024

ID 95262

Du kan redigere underretningsindstillingerne for følgende typer hændelser:

• hændelser relateret til abonnementer tilføjet til din konto
  • sikkerhedstrusler opdaget på de enheder, der er tilsluttet din konto
  • dit barns aktiviteter, hvis du bruger Kaspersky Safe Kids
  • nyheder om sikkerhed
  • ny besked fra kundeservice

For Kaspersky Safe Kids-meddelelser kan du også vælge en anden måde at modtage underretninger på – via e-mail eller via app i forældretilstanden.

Sådan redigeres Indstillinger for underretninger:

1. Klik på notifikationsikonet Meddelelser i øverste højre del af vinduet.

Vinduet for indstilling af underretninger åbnes.

2. Klik på møtrik(Indstillinger for underretninger)-ikonet i øverste del af vinduet for indstilling af underretninger.

Der åbnes et vindue for redigering af Indstillinger for underretninger.

3. I afsnittetMy Kaspersky skal du vælge afkrydsningsfelterne for de typer af underretninger, som du ønsker at modtage på My Kaspersky.
  4. Hvis du bruger Kaspersky Safe Kids, skal du bruge kontakterne i afsnittet Kaspersky Safe Kids for at slå advarselsleveringsmetoder til eller fra.
  5. Marker afkrydsningsfelterne ud for de meddelelsestyper for Kaspersky Safe Kids, du ønsker at modtage.
  6. Klik på knappen Gem.

Du vil modtage underretninger i overensstemmelse med dine indstillinger.

Se også

Sådan slettes statistik, der bruges til at vælge sikkerhedsnyheder