Sådan køres en Fuld scanning

28. marts 2024

ID 95347

Under en Fuld scanning scanner Kaspersky-programmet alle computerens harddiske for malware og andre trusler. Du kan bruge Fuld scanning til at scanne alle filer, mapper og sektorer på din enhed for malware.

Fuld scanning kan startes via fjernadgang på enheder, der er beskyttet af Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security og Kaspersky Security Cloud.

Du kan køre Fuld scanning på én administreret enhed eller på alle administrerede enheder på samme tid.

For at køre Fuld scanning af en administrerede enhed:

1. Gå til afsnittet Enheder.
  2. Klik på den enhed, du vil scanne.
  3. Klik på knappen Fuld scanning.
  4. Bekræft start.

Mens scanningen kører, vises en statusindikator (gennemført del af opgave i procent og tid indtil fuldførelse af opgaven) og stopknappen. Når scanningen er gennemført, er en scanningsrapport tilgængelig under det link, der viser den seneste scanningsdato.

Sådan scanner du alle dine enheder på samme tid