Om en konto på My Kaspersky

28. marts 2024

ID 95393

Du kan log på My Kaspersky med den samme konto, som du bruger med forskellige ressourcer og services fra Kaspersky. For eksempel, hvis du allerede har oprettet din konto på et af Kasperskys portaler eller på et hvilket som helst Kaspersky-program, har du allerede en My Kaspersky-konto.

Hvis du ikke har en konto, kan du tilmelde dig nu.

Hvis din konto ikke er blevet brugt i 5 år, vil din konto og alle informationer forbundet med det blive slettet. Dette vil ske, hvis du ikke har logget ind på din My Kaspersky-konto eller på et af Kasperskys portaler inden for den specificerede periode, eller hvis du ikke har kørt Kasporsky-programmet, som er forbundet til din My Kaspersky-konto på dine enheder.