Sådan findes et barns aktuelle placering

28. marts 2024

ID 96913

Sådan bestemmer du den aktuelle placering af barnets mobile enhed:

1. Gå til afsnittet Børn.
  2. Vælg profilen for det barn, hvis placering du vil bestemme via. mobilenhed.
  3. Gå til underafsnittet Hvor er mit barn.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Kontrollér, at kontakten Overvågning af placering er slået til. Hvis kontakten er slået fra, skal du slå den til igen.
  6. Klik på Rapporter.

Efter programmet bestemmer placeringen af barnets enhed, viser et kort den aktuelle placering.

7. For at opdatere oplysninger om den aktuelle placering af barnets mobilenhed skal du klikke på Opdatér Opdater koordinater.

Den aktuelle placering for barnets mobile enhed kan ikke bestemmes i følgende tilfælde: enheden er slukket, enden er uden for netværkets dækning, GPS-modulet eller placeringstjenster på enheden er deaktiveret, enheden har ikke forbindelse til internettet.