Sådan opdateres Kaspersky Safe Kids

28. marts 2024

ID 98074

Opdatering af programmet fjerner fejl, tilføjer nye funktioner og forbedrer ydelsen af eksisterende funktioner. Kaspersky Safe Kids tjekker opdateringsserveren en gang om dagen for nye versioner af programmet. Hvis en ny version er tilgængelig, forsøger Kaspersky Safe Kids at opdatere automatisk. For at gennemføre opdateringen vil programmet måske kræve din accept af de nye vilkår og betingelser for brug af tjenesten.

Din accept af de nye vilkår i License Aftalen og Persondatapolitik er obligatorisk for at gennemføre opdateringen. Din accept af de yderligere erklæringer, fx Erklæring vedrørende databehandling til markedsføringsformål er valgfri. Du kan trække dit samtykke tilbage til enhver tid i dine kontoindstillinger (se Overholdelse af EU-lovgivningen).

På My Kaspersky modtager du muligvis en meddelelse om en mislykket opdatering på nogle af dine enheder. I så fald kan du prøve manuelt at gennemføre opdateringen på disse enheder:

Sådan opdaterer du appen for Android

Sådan opdaterer du appen for iOS

Sådan opdaterer du programmet for Windows

Sådan opdaterer du programmet for macOS

Hvis du opdaterer premium-versionen af Kaspersky Safe Kids, fortsætter du med at bruge premium-versionen f programmet efter opdateringen. Efter opdateringen kan Kaspersky Safe Kids muligvis genstarte optællingen af den tid, dit barn bruger programmerne. Hvis du har indstillet tidsgrænserne for brug af programmet, kan barnet muligvis anvende programmerne længere end tidsgrænserne, der gælder for dagen for opdateringen.