Om overvågning af sociale netværk

28. marts 2024

ID 99214

Overvågning af sociale netværk gør det muligt for dig at se kopier af alle indlæg fra barnets tidslinje og downloade oplysninger om, hvor mange venner barnet har på det sociale netværk VK. En betydelig ændring i antallet af venner kan hurtigt hjælpe med at identificere problemer med venner eller hacking af kontoen. Oplysninger om aktivitet på sociale netværk vises i underafsnittene Rapporter og Oversigt.

Hvis du vil overvåge et barns aktivitet på sociale netværk, skal du forbinde en konto på et socialt netværk med barnets Kaspersky Safe Kids-profil.

Oplysninger om barnets aktivitet på sociale netværk opdateres én gang om dagen.