Overvåg batteriniveauet

24. oktober 2023

ID 172997

Som standard er overvågning af batteriniveauet for dit barns mobilenheder aktiveret i Premium-versionen af Kaspersky Safe Kids, når placeringsovervågning er aktiveret. Når batteriniveauet på dit barns enhed bliver kritisk (for eksempel når det når 15 %), får du en meddelelse.

Du vil kun modtage en meddelelse, hvis batteriniveauet har være kritisk i de seneste 24 timer.

Hvis du deaktiverer placeringsovervågning, deaktiveres overvågning af batteriniveauet også.

Sådan får du vist batteriniveauet på dit barns enhed:

1. Tryk på  på navigationslinjen i Kaspersky Safe Kids.
  2. Vælg barnet.
  3. Ud for navnet på barnets enhed kan du se dens batteriniveau og om batteriet oplades.
  4. For at opdatere oplysninger om det aktuelle batteriniveau på dit barns enhed skal du trykke på .