Kaspersky Safe Kids-oversigt

27. marts 2023

ID 94698

Kaspersky Safe Kids overvåger dine børns sikkerhed på internettet og i det daglige liv. Du bestemmer, hvad der er sikkert for dine børn: hvilke hjemmesider de kan besøge, hvor langt væk fra hjemmet kan de gå, og hvor mange timer de kan bruge på computeren eller smartphonen. Programmet sikrer, at dine børn følger de regler, du har sat.

Kaspersky Safe Kids er velegnet til børn i alle aldre. Når du angiver barnets fødselsår i Kaspersky Safe Kids, vælger programmet automatisk indstillinger, der passer til den alder.

Når dine børn surfer på internettet, hjælper Kaspersky Safe Kids dig med at:

• Kun vise dine børn sikre søgeresultater på internettet. For eksempel skjuler Kaspersky Safe Kids sider med indhold for voksne.
  • Undgå, at dine børn besøger usikre websteder ved at begrænse en specifik kategori (f.eks. gamblingwebsteder).
  • Finde ud af, hvilke websteder dine børn har besøgt.
  • Få viden om dine børns indlæg på sociale netværk og de venner, dine børn kommunikerer med.
  • Hjælp dine børn med at bruge mindre tid på internettet ved at indstille tidsgrænser for internetbrug.
  • Blokere adgang til alle hjemmesider, hvis der er behov for det.

Når dine børn bruger tid på computeren, tabletten eller smartphonen, hjælper Kaspersky Safe Kids dig med at:

• Se, hvor meget tid dine børn bruger på enhederne.
  • Hjælpe dine børn til at bruge mindre tid på enheder ved at sætte tidsbegrænsninger for brug af enheden.
  • Begrænse brugen af specifikke programmer eller alle programmer inden for en bestemt kategori (f.eks. computerspil) for at hjælpe dine børn med at sætte tid af til lektier og andre aktiviteter.
  • Blokere brugen af programmer, der ikke er passende for dine børns alder.

Når du ikke er sammen med dine børn, hjælper Kaspersky Safe Kids dig med at:

• Tjekke dine børns placering på et kort.
  • Opsætte et sikkert område på et kort og modtage beskeder, hvis dine børn går uden for det sikre område.
  • Modtage alarmer om dine børns aktivitet via e-mail eller meddelelser på din smartphone.
  • Modtage og besvare anmodninger fra dine børn via Kaspersky Safe Kids.

Kaspersky Safe Kids kan installeres på Windows-, macOS, Android- og iOS-enheder.

For at overvåge dine børns sikkerhed skal du installere Kaspersky Safe Kids på alle de enheder, de bruger.

Kaspersky Safe Kids-indstillinger

Du kan ændre standardindstillingerne for Kaspersky Safe Kids og få vist rapporter om dine børns aktivitet i afsnittet KidsMy Kaspersky. For at logge ind på My Kaspersky skal du have en My Kaspersky-konto.

Du kan også installere Kaspersky Safe Kids på din smartphone, indstille appen til forælderbrug og tjekke indstillinger, meddelelser og rapporter i appen.