Programikon i meddelelsesområdet på proceslinjen

27. marts 2023

ID 144575

Programikonet vises i meddelelsesområdet på proceslinjen efter installation af Kaspersky Safe Kids. Programikonet har en kontekstmenu.

I genvejsmenuen kan du:

• Se statussen for Kaspersky Safe Kids (aktiv, sat på pause, tilgængelig opdatering med mere).
  • Tjek tidsgrænser for den aktuelle konto (kun tilgængelig for et barns computerkonto).
  • Sæt på pause og genoptag Kaspersky Safe Kids (kun tilgængelig for et barns computerkonto).
  • Fortsæt til My Kaspersky-webstedet for at gennemse og tilpasse Kaspersky Safe Kids-indstillinger eller se rapporter om børns aktiviteter.
  • Åbn vinduet Børn og deres Windows-konti, for at se og redigere listen over dine børn og de Windows-kontoer de bruger.
  • Fortsæt for at konfigurere indstillinger for en proxyserver og begivenshedslogføring.
  • Start derefter synkroniseringen af indstillinger manuelt.
  • Åbn programmets onlinehjælp.
  • Se oplysninger om programmet.
  • Luk Kaspersky Safe Kids.

Hvis programikonet ændres til programikonet med en grøn cirkel , er en ny version af Kaspersky Safe Kids tilgængelig. Du kan begynde opdateringen fra programikonets genvejsmenu.