Dataforsyning under Slutbrugerlicensaftalen

27. marts 2023

ID 150825

Vis alle | Skjul alle

Ved at acceptere vilkårene for slutbrugerlicensaftalen, accepterer du at give oplysningerne til AO Kaspersky Lab via den installerede software, rettighederne, der tilhører AO Kaspersky Lab, med formål om at forbedre kvaliteten af realtidsbeskyttelse og generere de mest passende oplysnings- og reklametilbud, rette fejl forbundet med installationsmekanismen, fjernelse og opdatering af softwaren, og optælling af antal brugere.

Følgende data er behandlet under installationen og brugen af Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4638(c), 1.0.5.1360(d), 1.0.5.6123(e), 1.0.5.6390(f), 1.0.5.6821(g), 1.0.5.7353 (h), 1.0.5.8153(i), 1.0.5.8856(j), 1.0.5.9008(k), 1.0.5.9806(l), 1.0.5.10830(n), 1.0.5.11282(o), 1.0.5.11932(p), 1.0.5.12254(q) og 23.0.0.399:

• Oplysninger om brugerens operativsystem (OS): OS-producent, OS-version og buildnummer, OS-opdateringsnummer, OS-udgave og udvidede oplysninger om OS-udgave, OS-type (server, arbejdsstation, domænecontroller), OS-bitversion og yderligere oplysninger om OS.
  • Oplysninger om brugerens enhed: enhedstype (bærbar eller stationær computer), platformstype og enhedshardwareformat (virtuel maskine eller fysisk computer).
  • Oplysninger om applikationen: app-ID, den fulde version af applikationen (større, mindre, opbyg, reperation), app-type, app-lokaliseringskode, app-ID på My Kaspersky-portalen, app-tilpasningskode, den fulde version af softwaren, software opdaterings-ID, type af installeret software.
  • Oplysninger om installationen: programbuild-id, softwarelokaliseringssprog, tidligere versionsnummer, dato og tidspunkt for installation; navn på det Kaspersky-program, hvorfra installationen af Kaspersky Safe Kids blev startet, sti til installationsmappen, installationstype (første installation eller opdatering), installationsvarighed i sekunder, om installationen blev manuelt forstyrret, installations- og afinstallationsresultater (med eller uden fejl), fejlkode.
  • Dato og tidspunkt for første start.
  • Oplysninger om første konfiguration: fuldførelsesstatus (fuldført eller ej), antal konfigurationsskridt fuldført af brugeren, antal klik på knappen ”Køb”.
  • Oplysninger om accept af brugeraftaler: type og version af aftalen, licensaftale-id, acceptstatus (accepteret eller afvist), tidspunkt for ændring af acceptstatus.
  • Status for My Kaspersky-kontoforbindelse (forbundet eller ej).
  • Oplysninger om licensen: licensstatus, licenstype, kilde, hvorfra licensen blev købt, abonnementstype, dato og tidspunkt for aktivering, version af nuværende program (gratis eller premium), antal skift til premium-version, antal tilbagevendelser til den gratis version.
  • Oplysninger om KSN-konfigurationsopdatering: nuværende konfigurationsidentifikator, status for konfigurationsopdatering (gennemført(mislykket), opdateringsfejlkode.
  • Antal klik på knappen ”Køb” i programmets hovedvindue.
  • Oplysninger om konfigurationsopdatering: status for opdateringen (gennemført eller mislykket), opdateringsfejlkode.
  • Hyppighed for planlagt dataoverførsel (daglig, ugentlig eller månedlig).
  • Programstatus, da dataoverførsel blev planlagt (kørende eller ikke kørende).
  • Dato og tidspunkt for planlagt dataoverførsel.
  • Dato og tidspunkt for tidligere planlagt dataoverførsel.
  • Dato og tidspunkt for den sidst udførte dataoverførsel.
  • Oplysninger om kvalititen af opdateringen af det installerede produkt: gennemførelsesstatus for opdateringsopgaven; type fejl, der måtte være opstået under en opdatering; dato for fejlen; undersystem, der forårsagede fejlen; opgavenavn eller modulnavn, hvor fejlen opstod; fejlkode; dato for den seneste gennemførte opdatering.
  • Information om fejl: den installerede softwareversion, tekst for fejlbeskeden, OS-fejlkode, http amodningsmetode, tokentype, autencitets-token i rettighedsindehaverens tjenester, token-TTL, stien til objektet, der behandles, autencitetsmetode brugt i softwaren, den fulde version af softwaren, information om implementeringen af webtjenestens adgangshåndtering, type af installeret software, unikt anmodnings-id til rettighedsindehaverens tjenester, svarstatus for rettighedsindehaverens tjeneste, fejlkode, filkildens linjenummer i undtagelseshåndteringen, protokol-id; anmodningsbearbejdningens totale varighed, protokolbearbejdnings-fejltype, fejlkategoriens kode, den tilgåede webtjenestes DNS-addresse, fjernport og IP-addresse fra den tilgåede webtjeneste, den webaddresse der bearbejdes; varighed af serveradgang.

Data behandlet under installation af Kaspersky Safe Kids 1.0.5.1360, 1.0.5.1360(a) og 1.0.5.4096(b)

Du kan finde den fulde liste over oplysninger, der stilles til rådighed for Kaspersky, i slutbrugerlicensaftalen, som blev kopieret til din computer efter programinstallationen.

Åbn slutbrugerlicensaftalen i Windows 7 eller Windows 10

Åbn slutbrugerlicensaftalen i Windows 8

Få vist versionsnummeret for den seneste accepterede slutbrugerlicensaftale

Kaspersky Lab beskytter de oplysninger, der modtages på denne måde, som foreskrevet ved love og gældende regler for Kaspersky. Data transmitteres over en sikker kanal.