Aktivoi sovellus

6. helmikuuta 2024

ID 58751

Tärkeää: Ennen kuin aktivoit Kaspersky-sovelluksen, varmista, että järjestelmän kellonaika ja päivämäärä ovat oikein asetettuja.

Sovelluksen aktivointiin kuuluu tilauksen lisääminen ja sovelluksen yhdistäminen My Kaspersky -tiliin.

Huomaa: Internetyhteys tarvitaan sovelluksen aktivointiin.

Aktivoi sovellus, jos sinulla on jo tilaus My Kaspersky -tililläsi

Sovelluksen aktivoiminen aktivointikoodilla

Aktivoi kokeiluversio, jos se on saatavilla

Kun olet aktivoinut sovelluksen, voit tarkastella seuraavia tietoja Profiili-ikkunassa:

• Tilauksen tila
  • Aktiivinen avain
  • Tilauksen vanhenemispäivä ja -aika
  • Aika päivinä tilauksesi päättymiseen
  • Tilauksesi tällä hetkellä suojaamien laitteiden määrä ja niiden laitteiden määrä, joiden kanssa voit jakaa suojauksen

Huomautus: Jotkin palvelupaketit saattavat näyttää vain tiedot niiden laitteiden kokonaismäärästä, jotka tilauksellasi voi suojata.