Verkon, jolla ei ole yhteyksiä, poistaminen luettelosta

9. marraskuuta 2022

ID 203927

Voit poistaa verkon, jolla ei ole yhteyksiä, luettelosta seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Siirry Älykoti-kohtaan ja napsauta Älykodin valvonta -osion Näytä-painiketta.
    • Napsauta sovelluksen pääikkunan Älykodin valvonta -kohdan Näytä-painiketta.
  3. Klikkaa <verkon nimi> -linkki', joka näkyy pääikkunan alaosassa.

Tämä vie sinut Älykodin valvonta -ikkunaan.

4. Laajenna luetteloa napsauttamalla nuolta luettelon oikealla puolella ja napsauta Poista laite sen verkon vierestä, jonka haluat poistaa.

Verkko poistetaan luettelosta.