Ei-toivottujen sovellusten asennusten esto

9. marraskuuta 2022

ID 222845

Joskus kun asennat ohjelman, huomaat myöhemmin, että samalla on asennettu useita muita sovelluksia, joita et ole pyytänyt asennettaviksi. Kuulostaako tutulta? Nämä ei-toivotut sovellukset asennetaan tietämättäsi, ja ne voivat näyttää sinulle mainoksia tai muuttaa oletusselaintasi.

Ota Ei-toivottujen sovellusten asennusten esto käyttöön Yksityisyys-kohdassa, niin asiaa ei tarvitse enää miettiä. Ei-toivottujen sovellusten asennusten esto tyhjentää automaattisesti valintaruudut ylimääräisten asennusten kohdalta asennuksen yhteydessä, jolloin sinun ei tarvitse poistaa valintoja manuaalisesti.

Voit ottaa Ei-toivottujen sovellusten asennusten eston käyttöön myös Sovellusten managerin asetusikkunassa.

Valitse tätä varten Sovellusten asennuksen aikana tyhjentää automaattisesti lisäohjelmien asennuksen valintaruudut. Varoita yrityksistä asentaa muita ohjelmia -valintaruutu.

Ei-toivottujen sovellusten asennuksen estotoiminto ei välttämättä tue kaikkia sovelluksia, jotka voidaan asentaa. Jos asennettavaa sovellusta ei tueta, ei-toivottujen sovellusten asennusta ei voida estää. Asiantuntijamme täydentävät tuettujen asennettavien sovellusten luetteloa jatkuvasti.