Haavoittuvuuksien etsiminen tietokoneellesi asennetuista sovelluksista

9. marraskuuta 2022

ID 70776

Tietokoneelle asennetuissa sovelluksissa voi olla heikkouksia, joita haittaohjelmat voivat käyttää hyväksi. Tarkistuksessa heikkoudet voidaan löytää tietokoneelta ja tietokone suojata tartunnoilta.

Sovellusten heikkoustarkistuksen suorittaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry Tietoturva-osioon.
  3. Napsauta Tarkistus -kohdan Valitse tarkistus -painiketta.

Tämä avaa Tarkistus -ikkunan.

4. Valitse Tarkistus-ikkunassa oleva Sovellusten heikkoustarkistus -osio.
  5. Napsauta Suorita-painiketta.

Sovellus aloittaa tietokoneen tarkistuksen heikkouksien varalta sovelluksissa.