Sovelluksen asetusten ottaminen käyttöön toisella tietokoneella

9. marraskuuta 2022

ID 82867

Kun olet määrittänyt Kasperskyn tietyllä tavalla, voit sen jälkeen käyttää asetuksia toisessa tietokoneessa. Näin Kaspersky määritetään samalla tavalla molemmilla tietokoneilla.

Kaspersky-sovelluksen asetukset tallennetaan määritystiedostoon, jonka voit siirtää toiselle tietokoneelle.

Kaspersky-sovellus asetuksien siirtämisessä toiselle tietokoneelle on kolme vaihetta:

1. Tallenna Kaspersky-.sovelluksen asetukset määritystiedostoon.
  2. Siirrä määritystiedosto toiselle tietokoneelle (esimerkiksi sähköpostitse tai siirrettävää asemaa käyttämällä).
  3. Tuo määritystiedostossa olevat asetukset Kaspersky-sovelluksen toiselle tietokoneelle asennettuun kopioon.

Asetusten vienti

Asetusten tuonti